WIE WE ZIJN.

Wij denken dat data als zesde zintuig de wereld een betere plek kan maken. Met die gedachte zijn we in 2020 begonnen met Stactics. Door complexe data om te zetten in bruikbare informatie, kunnen we slimmer en beter geïnformeerd beslissingen maken. In onze dagelijkse werkzaamheden merken we dat het begrijpen van een organisatie en het leggen van een link naar een datagedreven oplossing een waardevolle combinatie is.

Inmiddels zijn we met vijf enthousiaste ondernemers die elke dag hard werken om deze missie te realiseren. Met een locatie in Alpha, de startup hub op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven, bevinden we ons bovendien in het hart van Brainport, de slimste regio ter wereld.

WIJ ZIJN ER VOOR JOUW ONDERNEMING.

Wil je als organisatie meer inzicht in je bedrijfsprocessen? Verzamel je al gegevens maar kun je hier nog geen praktische handvatten uit halen? Maken jullie beslissingen op onderbuikgevoel in plaats van objectieve data? Schroom dan niet en neem eens vrijblijvend contact op.

Wij zijn er voor jouw onderneming!

STRATEGISCH VERZAMELEN

LATEN WE SAMEN BEGINNEN

Samen zoek we de beste strategie om je gegevens zo efficiënt mogelijk te verzamelen.

Neem contact op

STERKER VISUALISEREN

LATEN WE SAMEN VISUALISEREN

Samen vinden we een visualisatie die perfect bij je organisatie past.

Neem contact op

SLIMMER BESLISSEN

LATEN WE SAMEN KENNIS DELEN

Samen combineren we kennis en adviseren we bij het maken van een slimme beslissing.

Neem contact op

MAAK KENNIS MET ONZE OPRICHTERS.

LARS VAN DER WERF
LARS VAN DER WERF
DATA ARCHITECT

In deze wereld met een exponentieel groeiende hoeveelheid data is het voor bedrijven een must om te investeren in de toepassing hiervan.
Met mijn expertise op het gebied van praktische uitdagingen vertalen naar een datagedreven oplossing, spar ik graag met je over de mogelijkheden die de huidige Data Science technieken voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

LUCAS PEETERS
LUCAS PEETERS
DATA ENGINEER

Een veelvoorkomende misvatting is dat data alleen bruikbaar is voor de grote bedrijven zoals Netflix en Amazon. Ik wil je graag helpen om deze misvatting de wereld uit te krijgen. Samen zorgen we dat jouw bedrijf kan groeien door gebruik te maken van jullie data. Vanuit mijn interesse in slimme algoritmen help ik jou graag vanaf de data-verzameling tot aan de uiteindelijke toepassing.

JASPER EBUS
JASPER EBUS
PROCESS MINING SPECIALIST

Data zonder context heeft geen waarde. Daarom denk ik dat het essentieel is om te starten met het inzichtelijk maken van de processen binnen je bedrijf. Binnen mijn werk focus ik me op datagedreven processen, waar ik dagelijks nieuwe context-specifieke toepassingen ontdek. Graag ga ik samen met je op zoek naar een slimme oplossing specifiek voor jouw bedrijf.

DATA.

ZIT IN ONS DNA

Neem contact op