WIE WE ZIJN.

Stactics is een frisse onderneming die bestaat uit drie gedreven masterstudenten. In ons dagelijkse onderwijs merken we dat het begrijpen van een organisatie en het leggen van een link naar een datagedreven oplossing, een erg waardevolle combinatie is. Stactics bereikt dit door maximaal gebruik te maken van de kennis en het enthousiasme van drie studenten uit de vakgebieden Technische Bedrijfskunde en Data Science. Verder brengt een academische achtergrond het voordeel met zich mee dat we continue nieuwe technieken en methoden leren die we direct kunnen toepassen op je organisatie. Dit alles kunnen we realiseren tegen een gunstig tarief.

WE ZIJN ER VOOR JOUW ONDERNEMING.

Wil je dat jouw organisatie eens met een frisse blik bekeken wordt? Verzamel je al gegevens maar kun je hier nog geen interessante inzichten uit halen? Mis je wellicht net dat stukje statistisch inzicht bij het maken van een beslissing? Schroom dan niet en neem vooral vrijblijvend contact op.

Wij zijn er voor jouw onderneming!

STRATEGISCH VERZAMELEN

LATEN WE SAMEN BEGINNEN

Samen zoek we de beste strategie om je gegevens zo efficiënt mogelijk te verzamelen.

Neem contact op

STERKER VISUALISEREN

LATEN WE SAMEN VISUALISEREN

Samen vinden we een visualisatie die perfect bij je organisatie past.

Neem contact op

SLIMMER BESLISSEN

LATEN WE SAMEN KENNIS DELEN

Samen combineren we kennis en adviseren we bij het maken van een slimme beslissing.

Neem contact op

MAAK KENNIS MET ONS TEAM.

LARS VAN DER WERF
LARS VAN DER WERF
DATA SCIENCE & ENTREPRENEURSHIP

In deze wereld met een exponentieel groeiende hoeveelheid data is het voor bedrijven een must om te investeren in de toepassing hiervan.
Met mijn achtergrond als Master student Data Science & Entrepreneurship, spar ik graag met je over de mogelijkheden die de huidige Data Science technieken, voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

LUCAS PEETERS
LUCAS PEETERS
DATA SCIENCE IN ENGINEERING

Een veelvoorkomende misvatting is dat data alleen bruikbaar is voor de grote bedrijven zoals Netflix en Amazon. Ik wil je graag helpen om deze misvatting de wereld uit te krijgen. Samen zorgen we dat jouw bedrijf kan groeien door gebruik te maken van jullie data. Vanuit mijn Master Data Science in Engineering help ik jou graag vanaf de data-verzameling tot aan de uiteindelijke toepassing.

JASPER EBUS
JASPER EBUS
OPERATIONS, MANAGEMENT & LOGISTICS

Data zonder context heeft geen waarde. Daarom denk ik dat het essentieel is om te starten met het inzichtelijk maken van de processen binnen je bedrijf. Binnen mijn Master focus ik me op Data Driven Industries, waar ik dagelijks nieuwe context specifieke toepassingen ontdek. Graag ga ik samen met je op zoek naar een datagedreven oplossing specifiek voor jouw bedrijf.

DATA.

ZIT IN ONS DNA

Neem contact op