Over ons

De Nieuwe Generatie Data Professionals

De nieuwe generatie data professionals

Ons verhaal

Stactics

Drie studenten met de wens om de theorie die ze op de universiteit leerden toe te passen in de echte wereld, met echte bedrijven en echte data. Zo begon het verhaal van Stactics in 2019. Vier jaar later is deze wens werkelijkheid geworden, en hebben we het kantoortje op de Technische Universiteit van Eindhoven ingeruild voor een kantoor op het AI Innovation Center, midden op de High Tech Campus in Eindhoven. Met een sterk team bouwen we aan een groeiend bedrijf en vormen we de nieuwe generatie data professionals. Hebben we het punt al bereikt waar we in 2019 van droomden? Zeker niet! Maar we zijn goed op weg, en nog belangrijker, we zijn dagelijks bezig met dingen waar we energie van krijgen: bedrijven helpen om hun dagelijkse uitdagingen aan te pakken met data.

Onze missie

De kracht van data

We geloven in de kracht van data om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Onze missie is om ieder bedrijf deze kracht van data te laten ervaren, één voor één en ieder op zijn eigen manier. Met onze passie voor data en Artificial Intelligence (AI) gaan we samen op reis. Een reis waarin we samen de kracht van data gaan ervaren en jouw organisatie een stukje slimmer maken.

Ons kantoor

AI Innovation Center

Sinds de zomer van 2022 zijn we verhuisd naar het AI Innovation Center. Dit ecosysteem, gelegen op de High Tech Campus in Eindhoven, heeft als missie om AI te industrialiseren in de Brainport regio Eindhoven. Deze missie sluit perfect aan bij onze visie, waardoor we ons hier meer dan thuis voelen. Voel je vrij om langs te komen en kennis te maken met deze innovatieve plek! Ontdek hoe we binnen dit inspirerende centrum werken aan cutting-edge oplossingen die de kracht van data en AI benutten.

Ontmoet ons getalenteerde team van data-experts!

Ontmoet Ons Getalenteerde Team Van Data-Experts!

Stactics is een leergierig team van jonge professionals, aangevuld met domeinspecifieke ervaring. Samen delen we dezelfde passie: het inzetten van AI om elke organisatie een stukje slimmer te maken.